fbpx

Politica de confidentialitate

Informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul domeniului Biblioteca.NetDent.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Biblioteca.NetDent.ro informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Destinatia datelor:
Informatiile inregistrate de site in timpul accesarii de catre utilizator sunt destinate folosirii de catre operator - administratorul domeniului Biblioteca.NetDent.ro - pentru procesare statistica si de marketing ( retarghetare ), pentru creare de servicii si produse, sugestie de servicii si produse a terte parti, si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
- autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie;
- procesatorilor de date: Google.com, Facebook.com.

Obligatia de a furniza datele

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre Biblioteca.NetDent.ro. Refuzul dvs. determina imposibilitatea Biblioteca.NetDent.ro de a va oferi serviciile solicitate.

Drepturile dvs:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de Biblioteca.NetDent.ro

In momentul inregistrarii pe site-ul /site-urile/subdomeniile Biblioteca.NetDent.ro, prin crearea unui cont in cadrul sitului sau logarea prin intermediul unei Retele de socializare, prin accesarea diferitelor servicii si produse Biblioteca.NetDent.ro, vizitarea anumitor site-uri din reteaua Biblioteca.NetDent.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Biblioteca.NetDent.ro va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-urilor, Biblioteca.NetDent.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Biblioteca.NetDent.ro si alte informatii prin care va pot identifica.

Conturile dvs pe site-ul Biblioteca.NetDent.ro

In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email, profesie si alte informatii pe care dvs doriti sa le oferiti. Deoarece doar e-mailul este informatie protejata, restul fiind informatii publice, puteti alege sa nu va dati numele real si sa completati cum doriti celelalte rubrici. Crearea contului dvs pe site-ul nostru ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal( adica adresa de e-mail , deoarece celelalte informatii sunt toate publice ).
Atentie! Datele dvs nu sunt afisate, decat daca veti dori dvs si le veti publica in sectiunile care se afiseaza pe site.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Biblioteca.NetDent.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand Biblioteca.NetDent.ro, cum ar fi forum-uri, anunturi, articole, informatii text, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Biblioteca.NetDent.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Biblioteca.NetDent.ro. La cerere, va putem ajuta sa stergeti aceste date, dar nu va putem garanta disparitia lor imediata de pe Internet, datorita sistemului de stocare a paginilor web pentru anumite perioade de timp de catre motoarele de cautare - de exemplu Google, Yahoo, MSN . Cererea trebuie mentionata in scris, pe email, si trebuie precizata exact pagina web de unde doriti sa scoatem informatiile - url-ul sau linkul paginii si informatiile pe care doriti sa le retragem.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre administratorul Biblioteca.NetDent.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile/subdomeniile Biblioteca.NetDent.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Biblioteca.NetDent.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Biblioteca.NetDent.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Administratorul Biblioteca.NetDent.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Administratorul Biblioteca.NetDent.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  • cu acordul dvs.;
  • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
  • in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Biblioteca.NetDent.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor;
  • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau buni-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile Biblioteca.NetDent.ro sau partenerilor afiliati;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Biblioteca.NetDent.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • in cazul in care Biblioteca.NetDent.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date poate fi transferata noului operator. In cazul in care Biblioteca.NetDent.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Biblioteca.NetDent.ro.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

Administratorul Biblioteca.NetDent.ro confera dreptul utilizatorului de a-si modifica datele de contact pe care le-a inregistrat, unele aspectele de care este interesat, incluzand noile informatii despre produsele si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul in cadrul portalului Biblioteca.NetDent.ro e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole.

Cookies

Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-rile Biblioteca.NetDent.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita 'cookie'. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru. Puteti afla mai multe despre Politica noastra de folosire a "Cookie-urilor" in cadrul sitului Biblioteca.NetDent.ro aici.

Feedback

Biblioteca.NetDent.ro ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. Ne poti contact completand formularul de aici

Modificari ale politicii de confidentialitate

In eventualitatea in care vom considera necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.o .

Va multumim pentru utilizarea site-ului Biblioteca.NetDent.ro!

© 2018 - 2019 biblioteca.netdent.ro