fbpx

Intrebari frecvente

Primim numeroase intrebari din partea utilizatorilor activi dar si a viitorilor membri. Asa ca, am sintetizat mai jos cele mai frecvente intrebari pentru ca tu se intelegi mai bine cine suntem si ... cu ce ne ocupam. :)

Daca-ti mai vine-n minte vreo intrebare te rog sa folosesti formularul de contact de aici. Eu voi primi mesajul tau si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp.

O zi frumoasa iti doresc.

Dr Cosmin Circu
Dr Cosmin CircuCoordonator proiect
As dori o consultatie dar nu gasesc adresa unde lucrati

Esti foarte cumsecade daca ai o parere atat de buna despre noi, incat doresti o consultatie. Iti multumim!

In acest moment activitatea ne-o desfasuram in afara Romaniei. Situl Netdent.ro si proiectele adiacente Pacienti.Netdent.ro si DespreCopilulTau.Netdent.ro nu reprezinta interesele unor cabinete medicale stomatologice anume. Scopul nostru este sa promovam sanatatea orala in particular dar si pe cea generala, celor ce vor sa afle cum sa faca pentru a nu suferi.

Nu ai un medic stomatolog stabil? De ce? In Laboratorul de preventie avem un Ghidul catre un zambet minunat. Intr-un capitol al acestui curs discutam despre cum sa-ti alegi medicul stomatolog.

Nu costa un milion de euro sa devii membru al laboratorului. Daca doresti sa afli cum sa-ti alegi medicul stomatolog, si nu numai, o poti face de aici.

© 2018 - 2019 biblioteca.netdent.ro