fbpx

Povestea noastra

Acest proiect nu s-a scris singur, dintr-o data. A fost un proces lung, ce s-a intins deja pe mai bine de 10 ani, proces ce este departe de a fi finalizat. In tot acest timp am invatat multe: de la cum sa construiesti un site web, pana la ce nevoi aveti voi, pacientii, sau prietenii, cum ne place sa va numim noi.

Dr Cosmin Circu
Dr Cosmin CircuCoordonator proiect

2002-2008

Prima scanteie

In anii studentiei vedeam cum tehnologia internetului evolueaza. Am trait cum calculatoarele, greoaie si foarte scumpe la inceput de mileniu, s-au transformat spre finalul primei decade in dispozitive compacte cu, atunci, o formidabila putere de calcul. 

2002-2008

2009

NetDent.ro

Am dat un nume proiectului nostru, NetDent.ro, si a fost scris primul articol "Indicatiile de urmat dupa o extractie de masea". Scopul era sa informam despre tratamentele stomatologice. Dar de asta aveti voi nevoie?

2010

Invatamant

Am avut placerea de a preda studentilor. La ce disciplina? Desigur: Preventia afectiunilor stomatologice. A fost o experienta placuta ce m-a motivat sa invat mai multe despre sanatate. Am ajuns la concluzia, coroborat cu feedback-ul pacientilor, ca notiunile de preventie a bolilor sunt foarte vagi. Care sunt nevoile reale ale pacientilor?

2010

2010-2013

Articole si iar articole

Au fost scrise marea ajoritate a articolelor sitului. Am inceput sa primi feedback pozitiv din partea celor ce ne citeau articolele.

2014

Schimbari majore

Voiam sa ajutam cat mai multi oameni. Dar pentru aceasta trebuia sa fim relevanti. Ne-am atins scopul prin implementarea de tehnologii web avansate dar si prin corectitudinea informatiilor prezentate.

2014

2017

5000

Spre mijlocul anului 2017 am ajuns sa avem constant cate 5000 de vizitatori unici pe saptamana.

Nu-i rau pentru niste stomatologi ce nu platesc pentru trafic. :)

Decembrie 2017

Sa screiem! Mai mult ca pana acum?

Am inceput lucrul la, ceea ce credem noi ca este, primul curs holistic de preventie stomatologica in limba romana, pentru pacienti. L-am numit "Ghidul catre un zambet minunat".

Clasic! Nu?

Decembrie 2017

Ianuarie 2018

Prieteni, nu pacienti

Dupa lungi deliberari asupra modului de livrare a "Manualului", ne-am documentat, am mai invatat lucruri si am decit sa aducem la viata pacienti.netdent.ro , chiar situl de care te bucuri in aceste momente.

Aprilie 2018

Versiunea Alfa

Manualul incepe sa prinda o forma comerciala. Am inceput lucrul la platforma de distribuire: functii, aspect, continut. Teste dupa teste. Se apropie data lansarii.

Aprilie 2018

August 2018

Versiunea Beta

Am inceput sa promovam "Manualul". Noi am ne-am spus parera despre ce credem ca aveti nevoie. Voi va trebui sa ne spuneti ce nevoi aveti prin feedback-ul oferit. 

© 2018 - 2019 biblioteca.netdent.ro